Vlogg: Fotograferar i skogen +Nya bloggen

En ny vlogg finns på You Tube nu! På valborg filmade jag, bland annat, när jag var ute på en skogspromenad. På promenaden passade jag också på att fotografera lite ”våriga” bilder. Bilderna har fått ett helt eget inlägg här på hemsidan/bloggen Här kan du se bilderna från skogen.  Det här var en av vårens första riktigt fina dagar och jag passade verkligen på att njuta. Här hittar du min You Tube kanal KreativaEmma

maskrosor mot husvägg

Hoppas ni gillade min vlogg och att ni känner er inspirerade. Jag känner mig i alla fall verkligen taggad på att vlogga mer. Hör gärna av er om det är något speciellt ni skulle vilja att jag tar upp som ämne eller pratade lite extra om. Jag är ju kreativ inom så många olika områden och det är lätt att bli hemma van. Klicka på länken för att komma till ”Kontakta mig”

 

Utdrag från beskrivningen på Youtube:

På skogspromenaden hade jag med mig kameran och passade på att både vlogga och fotografera. Jag berättar om min nya blogg / hemsida som jag samma dag hade lagt ut ”live” så att det inte bara var jag som kunde se den. (Dock ser det lite knasigt ut när man besöker bloggen via en mobil men det kommer fixas inom kort.)

Hoppas nu tyckte det var mysigt att hänga med mig i skogen och glöm inte att kommentera och berätta vad du gillar att fotografera på våren.

Här är länken till blogginlägget med bilder från fotograferingen i skogen: https://kreativaemma.se/fotograferar-varen-skogen-bilder-fran-vloggen/

Ha en härlig dag
Kram
Emma Svalander

Mail: info@kreativaemma.se

Musik: Emma Svalander
Foto & redigering: Emma Svalander

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *