Mina företag

Sedan 2007 har jag officiellt varit egen företagare. I hjärtat har jag dock varit entreprenör mycket längre än så. Redan på högstadiet började jag sälja saker som jag målat i akvarell och tillverkade av bland annat polymer lera (cernit, fimo och liknande lera). Det var också vid den tiden jag började hjälpa min pappa med att te.x. packa kataloger som skickades ut till kunderna på hans företag… och på den vägen är det, som man brukar säga.

saab_249x45

Idag är jag sedan många år delägare i Svalander Audio AB tillsammans med, min pappa, Josef (grundare) och maken Andreas (VD). På Svalander.se hittar du bland annat nålar och remmar till skivspelare, men i grunden är Svalander.se tillägnat den svåra konsten att få bra ljud hemma. Förutom den välsorterade shoppen med hifi-tillbehör hittar du även en mängd tips och fakta om HiFi, stereo och ljudanläggningar. Väl värt ett besök för den ljudintresserade.

emmagjort_amatic_logo_morklila-mindre-luft-runt

Nu för tiden är Emmagjort som jag och maken grundade 2007 ett helägt dotterbolag till Svalander Audio. På Emmagjort.se hittar du mängder av olika produkter som du själv kan sätta din prägel på. Vi trycker nämligen dina bilder, texter och logotyper på dem. En av våra storsäljare under de kallare årstiderna är personliga vetekuddar med text, namn och bild på. Vetekuddarna syr vi själva upp i Västerås. Alla våra tryck görs i våra egna lokaler i Västerås. Letar du efter en riktigt personlig present ska du kika in på Emmagjort.se . Designa ditt eget tryck med t.ex. ditt eget foto. Emmagjort.se på Instagram

logo_sodersvala_stampel

Våren 2019 bestämde vi oss för att lägga ner Södersvala i samband med att Ida efter 9 år slutade hos oss för att testa sina vingar på annat håll.

Södersvala.se är Emmagjort lillasyster. Shoppen ägs av Emmagjort men lever sitt eget liv. Här hittar du det som jag och Ida skapat, under oftast sena kvällar efter nattning av barnen. Våra fantasifulla illustrationer pryder en hel mängd härliga ting som prints, muggar, solskydd, haklappar, vattenflaskor och mycket mer. Namnet Södersvala kommer ifrån våra efternamn Söderlund och Svalander. Södersvala.se öppnade hösten 2016. Södersvala på Instagram