Blå liten uggla

blå uggla med ballong tecknad
Dela på sociala medier...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

En liten blå uggla föddes i ateljén härom dagen. Jag försöker bli kompis med mina Faber Castel pennor och hitta ett bra flow. Jag började med skiss, svarta linjer och promarkers. Sedan gick jag loss med mina polychromos för att få fram strukturer och skuggor. Samtidigt var detta ett test för att se hur det blev när man målar på båda sidorna av pappret i cansons The wall block. Som ni ser går det jätte bra att måla på båda sidorna 🙂 mer om det i ett annat inlägg.

Här kan du läsa mer om mina polyckromos och blocket jag använde.

blå tecknad uggla

Dela på sociala medier...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *