Pennor och block = kreativ shopping

poluchromos copics pennor block the wall

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Pen Store.

Pennor, pennor, pennor och så några block. Jag har varit ute på internet och beställt konstnärsmaterial. Närmare bestämt från Penstore.se 

Faber Castell Polychromos pennor

Jag har tänkt köpa färgpennor hur länge som helst men inte orkat ta tag i vilken sort jag skulle ha. Efter lite research kom jag fram till att det som nog skulle passa mig och mina behov bäst var Faber Castell Polychromos. Så en liten ask (12 färger) fick det bli. Nu i efterhand kan jag känna att jag snålade och borde ha tagit en av de större. Fast jag visste ju inte om jag skulle tycka om dem eller inte… nåja, jag beställde ochså hem en vit och en svart av Luminance färgpennor för jag har hört att de är bra komplement. Den vita ska vara mycket mer täckande än vad polychromos vita är. I ärlighetens namn har jag inte hunnit leka så mycket med dem att jag kan säga att det är så.

faber castell polychromos 12 pennor

Copics sketch

Jag har  dessutom börjat samla på mig copics sketch, allt eftersom. För en tid sedan köpte jag deras kit med hudfärger och gillade det starkt. Efter en snabb överslagsräkning insåg jag dock att min ”kreativabudget” var på tok för liten för att jag skulle kunna köpa på mig allihop lite snabbt och lätt. Här blir det till att spara och successivt öka på ”pennskatten”. Den stora frågan är om jag ska fortsätta köpa promarkers eller om jag ska fasa ut dem. Det får bli ett beslut för en annan dag. Den här gången blev det 4 st V. V04, V06, V,17, V22.

copics pennor

Block till Markers

Förutom ett ”bra att ha” block A5 med 190g papper, alltså lite tjockare papper, som jag tänkte använda bland annat till mina polychromos pennor, shoppade jag även ett The Wall block från Canson. Det är 220g och gjort för att användas med markers. Pappret är bleedproof. Det är till och med så att man kan måla på båda sidorna av pappret. Jag har hört talas om det här och varit sugen på att testa det en tid. Det är ett nått helt annat än de markerpapper jag har testat tidigare. Bara en riktig nackdel enligt mig.. det är opakt. Vilket innebär att det inte går att lysa igenom. Jag kan alltså glömma att använda det tillsammans med ljusbord.

Till sist fick det bli blenders till färgpennorna och ett knådgummi allt som allt gick min kreativa shopping på på strax över 700 kr ink moms och frakt. Väl investerade pengar om jag får säga det själv. Allt hittade jag hos Penstore.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *