Mönster virkad Engelsk konfekt

 

Redan 2009 satt jag och virkade mig en liten hög med Engelsk konfekt. Det var tack vare alla frågor, om hur jag hade gjort dem, som jag gjorde att jag satte mig och gjorde mitt första virkmönster. Jag har nu uppdaterat det lite så att det är lättare att förstå och, enligt mig, även blivit finare 😉

Godisarna är både enkla och roliga att göra. De fungerar lika bra som prydnader i en vacker burk, leksaker i det lilla kökets godisskåp, eller varför inte trä den på ett band och göra ett halsband.

Du väljer själv om du bara vill använda realistiska färger eller som mig använda t.ex. lila garn i ett lager. Ett perfekt projekt för alla små restgarns nystan som ligger och längtar efter lite kärlek. Tjockleken på garnet är det som avgör hur stora eller små dina godisar blir. Släpp loss kreativiteten, lycka till!

 

engelsk konfekt pdf 150x150Klicka på den lilla bilden, bredvid, för att öppna mönstret/beskrivningen på ”Virkad Engelsk konfekt”, en PDF kommer då att öppnas i ett nytt fönster. Nu kan enkelt skriva ut sidan genom att klicka på ikonen för skrivare i din PDF-visaren. Mönstret/beskrivningen är anpassad för att skrivas ut på papper i storleken A4.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *