Uggla som stickar – Illustration

uggla som stickar illustration

En uggla som stickar är väll inte så konstigt.. eller;)  Jag har lagt ut mina svarta linjer till denna söta stickande uggla i målarboken. Så är du sugen på att själv färglägga hen är det bara att skriva ut och sätta igång.

uggla fyra nyanser pro markerrs gul

Den perfekta näbbfärgen får jag till med hela 4 olika nyanser av gul. Ska jag vara ärlig är det så att gold är den viktigaste. De ljusare behövs för att få fram formen men 4 kan vara i mesta laget på en så här liten yta.

copics pro markers lila 3 nyanser

Det här kan vara min nya favorit kombination. Copic sketch v17 och v22 tillsammans med Pro marker Lilac. De blandade sig verkligen fint ihop. Alla har ju den här lite gråa lila färgen som jag gillar så mycket men där jag tidigare tyckt att jag saknat ett lite mörkare alternativ.

regnbåge färger pennor promarkers

Uggla stickar med regnbågens alla färger. Testade såklart mina regnsbågsfärger på ett skräppapper först. Så jag kunde se att de passade och att de kom i en bra ordning.

uggla som stickar illustration

Mysigt med uggla och dotter i ateljén

Ugglan använder inte självrandande garn, utan har många färgglada nystan i sin garnkorg. Den här sköningen var verkligen rolig att teckna. Dels för att jag hade den i huvudet ett tag innan jag faktiskt kom mig för att sätta mig och rita. Men också för att jag hade sällskap i ateljén när jag färglade ugglan.

färglägger uggla

Min älskade dotter fick nämligen också ett ark med ugglan på. Så vi satt bredvid varandra i ateljén och färglade var sin. Det var faktiskt hon som inspirerade mig till att göra stickningen i flera färger. Ugglan finns i målarboken om du också blev sugen på att färglägga uggla.

barn färglägger uggla som stickar

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *