Rosacea -Jag är inte min hud #jagärinteminhud

Dela på sociala medier...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter

”Jag har Rosacea det är inget jag valt… det bara är så”. 6 av de senaste 10 månaderna har jag ätit antibiotika och behandlat med 2 olika krämer som min läkare skrivit ut… Jag är trött på att begränsas av hur min hud ser ut. #jagärinteminhud

Jag har så mycket kul jag vill göra att jag inte längre orkar låta min hud begränsa mig… Med den här filmen vill jag få förklara hur det har varit och hur det har känts för mig… men jag vill också visa att det är okej att vilja och våga göra det man vill även om jag är rädd att bli dömd för hur jag ser ut.

Med min film hoppas jag kunna peppa och inspirera andra att också våga följa sina drömmar…

Många kramar

/Emma

Här hittar du min YouTube kanal klicka gärna in och prenumerera så du inte missar när jag lägger upp nya videos.

Dela på sociala medier...Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter

12 kommentarer

 • Magnus Blixt skriver:

  Grymt bra och starkt klipp! Skulle gärna visa det i skolan för att ge ungarna lite perspektiv – och support till en och annan som måhända inte har rosacea, men nog kan känna igen sig en del i alla fall.

  • emma skriver:

   Tack Magnus! Ja Rosacean kan bytas ut mot många olika saker som vi låter begränsa oss. För mig är det helt okej om du vill visa mitt klipp för andra. Om det kan hjälpa någon annan så är ingen gladare än jag 😀

 • Helena Roth skriver:

  Oh vad glad jag blir för att du gör det här – och för att du informerar mig (och andra) om Rosacea. Tack – på alla vis.
  Tack!

 • Emma skriver:

  Grymt & starkt inlägg !!

 • Helena Forss skriver:

  Vad härligt att du vågar ta steget!
  Önskar dig lycka till. Har själv psoriasis och hade tidigare mkt besvär. Eller.. det var nog många andra som hade mer besvär av mina prickar än jag själv 😉
  Och när man kommer till den insikten att nu är det så här, då släpper mkt av den inre stressen och man mår så mycket bättre. Lycka till!

  • emma skriver:

   Tack snälla Helena! Förstår precis vad du menar… Det känns väldigt skönt att kunna lämna den ”stenen” och gå vidare lite lättare 🙂

 • Anna / Boihusbil skriver:

  Så starkt och bra. Dina upplevelser har jag med, fast med att vara tjock. Länge tyckte jag att världen inte skulle behöva se mig. För att jag inte såg ut som man ”skulle”. Men idag vet jag bättre och jag är riktigt glad att du har insikten att leva. Att låta ditt inre – som är ditt rätta jag i mina ögon – vara det som styr. Det yttre är alltid helt ovidkommande tycker jag. Heja!

  • emma skriver:

   Tack Anna! Så härligt att läsa din kommentar. Jag bara nickar och håller med. Heja oss och alla andra som vågar låta sitt inre styra <3

 • Jenny Vk skriver:

  Kom in på din sida via Anna.S och jag kan bara se en sprallig o varm människa. Helt underbart att du sprider budskapet till alla att man duger som man är….Kör hårt 👏🤗👏

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *