Mina Systemkameror – 2x Nikon

Just nu har jag två systemkameror, eller egentligen har jag en som fungerar och en som ibland strular…

nikon d 7000 systemkamera

Min Nikon D7000 har några år på nacken och har fått följa med på en hel del äventyr. Även om Nikons servicekille inte hittade nått fel, när jag lämnade in den, så beter den sig inte som den en gång gjorde. Så D7000 är numer pensionär och jag har den hemma när jag behöver ta någon enstaka, lite mer avancerad, bild.

nikon d 7200 systemkameror

Min nya ”bebis” är Nikon D7200 som är en nyare variant av D7000 men med nya finesser och bättre upplösning m.m. Jag måste säga att jag är mycket nöjd. T.ex. gör wifi-funktionen att man enkelt kan använda mobiltelefonen för att se bildkompositionen och som avtryckare. Vilket är toppen t.ex. när en vill ta självporträtt, som det här på mig och Ida inför lanseringen av Södersvala.se hösten 2016. (klickar du här kan du läsa mer om kameran på Nikons hemsida)

Ida och Emma Södersvala.se hösten 2016

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *