Målarbilder ur ”Den lilla gråstenen”

målarbilder ur den lilla gråstenen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Emmagjort, Adliberis, och Bokus.

Jag har fyllt på med nya bilder i målarboken. Den här gången kommer bilderna från min och Emma Gustavssons barnbok ”Den lilla gråstenen” (Whip media 2019). Gillar du att färglägga tycker jag att du ska studsa över till min målarbok och skriva ut de här målarbilderna. Målarbilderna bjuder på många härliga detaljer och du får bland annat färglägga gäddan, krabban och en hel massa glada stenar och lysande stjärnor. Målarboken hittar du här, eller i menyn ovan.

Vill du veta mer om ”Den lilla gråstenen” och de andra böckerna jag har illustrerat hittar du dem hos Emmagjort.se, Adliberis.se, Bokus.se mfl.

12 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *