Leverans av garner (reafynd)- vlogg

Jag beställde garn och filmade när jag öppnade paketet. Ett paket (påse) fyllt med garner, men även lite annat smått och gott som gör handarbetandet lättare och roligare. I det inlägget ”Fyndade garn och stickmarkörer på rea” hittar du fler bilder. Där kan du också läsa lite mer om hur jag tänkte när jag köpte mina garner.

Öppnar paket fyllt med reafynd – garner m.m -Utdrag från beskrivningen på Youtube

Det har varit rea på garn och jag har shoppat. Häng med mig när jag packar upp mitt paket och pratar om vad jag har beställt. Jag går även igen om lite verktyg och tillbehör till stickning som jag köpt. Hönsestrikk och ravelry kommer också på tal i den här videon som jag filmade den 9 maj på mitt kontor.

Garnerna jag har köpt är Fabel från Drops. Det är ett sockgarn men jag kommer inte bara att sticka sockar av det.

Här hittar du hönsestrikk på instragram https://www.instagram.com/explore/tags/h%C3%B6nsestrikk/

Här hittar du mig på Ravelry http://www.ravelry.com/people/FruSvala har dock inte varit så aktiv på senare tid.

Hoppas att jag har inspirerat dig och att du gillade den här videon. Lämna gärna en kommentar om du har några frågor eller funderingar.

Ha en skön dag

Kram Emma

 

Musik:Emma Svalander

Foto & redigering: Emma Svalander

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *