Illustrerar barnbok -Del3 Ritar kaninen Helga

Holger har en syster som heter Helga. I den här videon får du vara med när jag sent en kväll satte mig i ateljen och ritade kaninflickan. Eftersom de är syskon så vill jag att de ska vara lika varandra men inte identiska. Jag tar hjälp av min skiss från Holger och gör om den till att bli en lite femininare kanin.

Helga kommer du att träffa flera gånger i boken ”Detektiv Långöra och bonkostölden” som kommer att finnas i handeln hösten 2019.

KreativaEmma på YouTube

Är du sugen på att prenumerera på min kanal hittar du den härhttps://www.youtube.com/c/kreativaemma. Där finns det fler filmer i den här serien om att illustrera en barnbok men och videos där jag visar hur jag ritar med promarkers, vloggar och pysslar med dottern m.m.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *