Illustrerar barnbok -Del3 Ritar kaninen Helga

Holger har en syster som heter Helga. I den här videon får du vara med när jag sent en kväll satte mig i ateljen och ritade kaninflickan. Eftersom de är syskon så vill jag att de ska vara lika varandra men inte identiska. Jag tar hjälp av min skiss från Holger och gör om den till att bli en lite femininare kanin.

Helga kommer du att träffa flera gånger i boken ”Detektiv Långöra och bonkostölden” som kommer att finnas i handeln hösten 2019.

KreativaEmma på YouTube

Är du sugen på att prenumerera på min kanal hittar du den härhttps://www.youtube.com/c/kreativaemma. Där finns det fler filmer i den här serien om att illustrera en barnbok men och videos där jag visar hur jag ritar med promarkers, vloggar och pysslar med dottern m.m.

3 kommentarer

 • Malin Lundskog skriver:

  Det är verkligen skitkul att få följa ditt arbete såhär!

  Vill läsa boken, fast jag inte är barn 🙂

 • Helena Roth skriver:

  Tack än en gång för ”behind the scenes”. Det enda jag nyfiket undrar nu är: hur lång tid tog det dig att skapa Helga? Och hur lyckas du med konststycket att filma paddan utan att ditt huvud är i vägen hela tiden? 😉

  • emma skriver:

   hahaha ja det där med huvudet är inte alltid helt lätt 😉 jag har snedtak över min arbetsplats och där sitter kameran. Oftast lyckas jag hålla undan huvudet men ibland går det inte… då är det bra att ha flera kameravinklar 😉 Helga tog knappt 4 timmar att rita men då hade jag ju grunden från Holger som jag utgick ifrån. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *