Illustrera barnbok – förberedelser och planering

Detektiv Långöra och bonkostölden är en kapitelbok som jag ska rita illustrationerna till. Det är min man Andreas Svalander som har skrivit texten, och det är vårat företag Emmagjort AB som kommer att ge ut den. Så jag tänkte att det skulle vara kul att kunna dokumentera arbetet med boken. Hur jag börjar med att läsa manuset till att boken är tryckt och klar.

Del 1 i en serie – om att illustrera en barnbok

Här är den första videon. I den berättar jag hur jag tänker lägga upp arbetet. jag tar upp saker som jag tycker är viktiga när man påbörjar ett illustrations uppdrag. Så häng med från del ett.

Är du sugen på att prenumerera på min kanal hittar du den här https://www.youtube.com/c/kreativaemma I beskrivningen till den här videon (Hur jag påbörjar en ny barnbok) hittar du de länkar som jag nämner i videon.

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *