Hur jag tränar min kreativitet -Vlogg

Det där med kreativitet kan vara svårt. Att sitta och vänta på att den dyker upp fungerar inte för mig. Jag måste ta tag i det. Jag har med tiden tränat upp min förmåga att komma igång och inte komma med ursäkter. Dagen innan min dotters kalas tog jag mig en kaffepaus i köket och pratade lite om hur jag har kommit över tröskeln. Från att inte orka eller hinna vara kreativ till att varje dag skapa något i min ateljé.

Boka in kreativitet i din vardag

Jag hoppas verkligen att den här lilla filmen kan inspirera dig att göra mer av vad du älskar och skulle vilja göra mer av. Boka upp en tid och håll den. Sluta komma med ursäkter och om att du är trött eller att du bara ”måste” titta lite på tv först… och ge inte upp. Att träna sin kreativitet är som att träna sin kropp. Det kan vara väldigt motigt innan en kommer igång och får in en rutin. Lycka till!

Är du sugen på att hyra bästa kalashäxan Sibylla hittar du hennes facebooksida här 

Muggen jag dricker kaffet ur är min egen design. Den finns såklart på Södersvala.se klickar du här kommer du direkt till muggen. (den går att få med namn).

Här hittar du min YouTube kanal klicka gärna in och prenumerera så du inte missar när jag lägger upp nya videos.

 

8 kommentarer

 • Wiki skriver:

  Hello ,

  I saw your tweet about animals and thought I will check your website. I like it!

  I love pets. I have two beautiful thai cats called Tammy(female) and Yommo(male). Yommo is 1 year older than Tommy. He acts like a bigger brother for her. 🙂
  I have even created an Instagram account for them ( https://www.instagram.com/tayo_home/ ) and probably soon they will have more followers than me (kinda funny).

  I wanted to subscribe to your newsletter, but I couldn’t find it. Do you have it?

  Keep up the good work on your blog.

  Regards
  Wiki

  • emma skriver:

   Hi Wiki!
   Thank you so much for your kind words. I will checkout your cats instagram 🙂 I do not have a newsletter att the moment and thats why you can’t find it 😉 you can follow my art @kreativaemma on instagram and I have a webbshop with my art printed on things https://www.sodersvala.se/ Hava a nice day <3

 • Alexandra skriver:

  Vilket bra inlägg/video! Tänker att det här är applicerbart på mycket. Jag gillar inte att pyssla och skapa på det sättet men kreativitet tar sig ju uttryck i så många olika sätt!

  • emma skriver:

   Tack snälla! Jag ser inte heller kreativitet enbart som pyssel.. utan kanske mer som problemlösning och det kan ju, som du säger, vara andra saker som en ”skapar” på olika sätt. 🙂

 • Åh jag älskar kreativitet. Jag tycker inte det är svårt utan sätter jag mig så kommer det. Antingen i skrivform eller med pennan i hand. Vilket som är bra.

  Tack för en fin vlogg.

 • Liw skriver:

  Bra poäng, hålla igång sin skaparglädje! Visst är det underbart att pyssla/skapa saker! När man kommer in i ngt och tiden bara springer iväg…Jag tyckte superskaparna var ett roligt tv-program 🙂

  • emma skriver:

   Va kul att du tycker det, tack! Det är så lätt att tappa bort sitt skapande och /eller bygga upp galna förväntningar på vad en kommer att prestera.. älskar när jag får flow i mitt skapande tyvärr är det ofta svårt att komma upp dagen efter 😉 #nattuggla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *