Hur jag färglägger ansikten med promarkers

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Pen Store.

Mina Promarkers är framplockade för att visa ”hur jag gör det”…. Under de år jag har haft mitt instagram-konto @kreativaemma har en återkommande fråga varit. ”Hur färglägger du ansiktet?” eller ”vilka färger använder du för att måla hud?” så nu har jag gjort en video där jag filmat när jag målar ett ansikte (i realtid) och färglägger håret (timelapse). Jag går igenom hela processen med mina lager och hur jag tänker när jag färglägger. Hoppas du blir inspirerad och tjoa gärna om du har andra frågor om hur jag gör när jag tex målar. Lättast kommer du i kontakt med mig via mitt kontaktformulär som du hittar här

pennor och illustration promarkers

Hur jag färglägger ansikten med promarkers pennor – Utdrag från beskrivningen på you tube.

Jag färglägger ett ansikte med promarker pennor. En vanligt förekommande fråga är hur jag målar ”hud”. Här är videon som visar hur jag målar mina flickors ansikten med promarkers.

De promarkers jag användernär jag färglägger ansikten är: vanilla, apricot, baby pink och pail pink. Samtliga har jag köpt hos penstore.se

Bilden jag färglägger hittar du i min målarbok https://kreativaemma.se/category/mala… där du enkelt kan skriva ut mina linjer och sedan färglägga själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *