Älskade Enhörning Målarbild

En liten tjej med sin älskade enhörning och kanin på väg mot nya äventyr. Vill du se när jag ritade den här bilden och hur jag färglade den ska du klicka här.

Hur gör jag för att skriva ut målarboksbilden?

Klicka på den lilla bilden, till vänster, för att öppna målarboksbilden, en PDF kommer då att öppnas i ett nytt fönster. Nu kan enkelt skriva ut sidan genom att klicka på ikonen för skrivare i din PDF-visaren. Bilden är anpassad för att skrivas ut på papper i storleken A4.

Bilderna får endast användas för privatbruk. Klicka här för att läsa mer om vad det innebär

2 kommentarer

  • Sara skriver:

    Jag undrar om man kan köpa speciellt papper för promarker ock lägga i skrivaren ock skriva ut på dem?

    • emma skriver:

      Jag brukar använda color copy papper men det är en smaksak. Vill du använda papper som promarkers och copics inte ”blöder” igenom vet jag inte om det finns något specifikt för skrivare. Det beror ju också på vad du har för skrivare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *